logo-thijs-van-hal

Over Mij

Wie is Thijs van Hal?

Hi! Ik ben Thijs, eigenaar van thijsvanhal.nl ;). Deze website heb ik puur ontwikkeld, omdat ik het super leuk vindt, dingen kan delen en vooral om lekker bezig te zijn met websites!

Ik ben dus Thijs, 23 jaartjes jong en woonachtig in het prachtige Achterhoek. De rust, nuchterheid en het lekkere Grolsch bier maken het dat ik van dit uithoekje in Nederland hou.

Ik heb een passie voor online, niet voor niets dat je dit leest op een website over mij. Sinds een jaar of 12 ben ik bezig met het creëren van online content en het opzetten van leuke projecten. Naast een passie voor online hou ik van sporten, gamen, Netflix en gezelligheid met vrienden. 

Een van mijn belangrijkste lessen in het leven is dat fouten maken mag, mits je er van leert. Sinds ik GaryVee volg op Instagram ben ik geïnteresseerd geraakt in persoonlijke ontwikkeling. Des te ouder je wordt des te serieuzer je zoiets neemt. Wanneer je een YouTube kanaal begint, je gezicht op het internet zet weet je dat er mensen zijn die je uit gaan lachen. Het ‘schijt’ hebben zat er vanaf vroeger dus al in, maar sinds ik o.a. GaryVee, Luis D’Ortiz en Andy Frisella ben gaan volgen raakte ik in de wereld van de quotes, persoonlijke ontwikkelingen en succesverhalen. Iets wat ik leuk vond maar nooit echt in had verdiept. Sinds ik stage heb gelopen in de ‘grote mensenwereld’ ben ik me gaan beseffen wat persoonlijke ontwikkeling met iemand kan doen.

Ik ben gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling, een positieve mindset en mijn persoonlijke doel is en zal altijd blijven: dankbaar en gelukkig zijn. In een wereld van social media, het perfecte plaatje, succesverhalen en een wereld die 24/7 ‘aan’ staat vind ik het belangrijk om te beseffen wat je hebt, welke kansen je hebt en wat je zou kunnen bereiken op persoonlijk gebied. Daarom, te allen tijde, wil ik dankbaar en gelukkig zijn voor het prachtige leven!

Goh, wat kan ik nog meer vertellen? Ik hoop dat ik een beetje een idee heb kunnen geven wie ik ben en wat ik graag doe. Deze website wil ik vooral persoonlijk houden. Iets waar ik wat kan vertellen over mijzelf, mijn projectjes en ervaringen, maar waar ik ook blogjes kan schrijven over boeken die ik heb gelezen of over persoonlijke ontwikkeling. 

Mocht je nou contact met me op willen nemen, vragen hebben of eens gezellig willen kletsen, neem dan zeker even contact met me op, vind ik leuk :).

Thijs Sidebar Min

Thijs van Hal | thijsvanhal.nl

Laatste artikelen