logo-thijs-van-hal

Keyword Mixer

Zoekwoorden mixen voor je zoekwoorden onderzoek of voor Google Ads? Dat kan gemakkelijk met de Keyword Mixer! Ondersteunt tot maximaal 3 rijen van zoekwoorden.

Hoe werkt deze tool?

keyword mixer

Deze tool is gemaakt met HTML, CSS en JavaScript. Met name dat laatste maakt deze tool mogelijk. Zodra er iets verandert in de input van lijst 1, lijst 2 of lijst 3 dan runt de code. De waardes in de lijst worden één voor één gemixt met elkaar zodat elke mogelijke gegenereerd wordt als resultaat.

Tijdens het doen van zoekwoorden onderzoek gebruikte ik een andere zoekwoorden mixer met vergelijkbare functie. Alle dingen waar ik me aan irriteerde of wat niet goed werkte zit wél in deze tool:

  • Een klik op een lijst selecteert gelijk alles, zo plak je makkelijk een nieuwe lijst.
  • Je kunt gemakkelijk met TAB door de lijsten navigeren en navigeren naar het resultaat. Ook dan wordt alles geselecteerd zodat je efficiënt te werkt kunt gaan.
  • De tool genereert automatisch alles, je hoeft niet op een knop te klikken.

Verder heb je 3 mogelijkheden om het resultaat van de gemixte zoekwoorden aan te passen:

  • Verwissel alle lijsten. In plaats van de zoekwoorden achter elkaar plakken worden alle mogelijke combinaties van de 3 lijsten gegenereerd.
  • Lijst 2 en 3 kunnen als optioneel worden gemarkeerd. Bijvoorbeeld je hebt een rijtje met ‘schoenen’ in lijst 1, een rijtje met ‘merken’ in lijst 2 en rijtje met ‘kopen’ in lijst 3. Het liefst wil je de combinatie schoenen met merk los om het generieke zoekvolume te kunnen checken maar ook een combinatie met kopen erachter. Door lijst 3 als optioneel te markeren wordt daarmee rekening gehouden bij het generen van het resultaat.

Wat als ik deze tool wil gebruiken?

Dat kan en mag, super tof! De tool is openbaar op https://app.thijsvanhal.nl/keyword-mixer/ . Beschikbaar in het Nederlands of Engels 🙂

Deze tool is als hobbyproject gemaakt. Heb je een bug gevonden of een idee hoe deze tool verbeterd kan worden? Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Picture of Thijs van Hal

Thijs van Hal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *