logo-thijs-van-hal

RegEx Builder

Wil je in Google Search Console of Google Analytics voor een specifieke set aan pagina’s of zoekwoorden de data bekijken? Bouw dan je RegEx op met de RegEx builder!

Hoe werkt deze tool?

RegEx builder

Deze tool heb ik gemaakt door middel van HTML, CSS én JavaScript. Dat laatste was helemaal nieuw voor mij, vorige projecten heb ik namelijk met Python gemaakt.

De tool werkt eigenlijk heel simpel. Op basis van de input wordt elke lijn gesplit en vervolgens achter elkaar gezet in de juiste RegEx opzet. 

Bepaal zelf of de waardes die je opgeeft moeten bevatten in de data of dat je enkel de data van die exacte waardes wilt zien.

Na het genereren (gaat instant) klik je op het resultaat en kopieer je gemakkelijk de RegEx naar je clipboard om vervolgens te kunnen plakken in Google Search Console of Google Analytics!

Wat als ik deze tool wil gebruiken?

Dat kan! Deze tool staat openbaar op https://app.thijsvanhal.nl/regex-builder/ en mag ongelimiteerd gebruikt worden 🙂 

De tool is in het Nederlands of in het Engels en op elke pagina staat onderaan de pagina een uitleg hoe je RegEx kunt gebruiken in Google Search Console of Google Analytics.

Deze tool is als hobbyproject gemaakt. Heb je een bug gevonden of een idee hoe deze tool verbeterd kan worden? Aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Picture of Thijs van Hal

Thijs van Hal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *